Diagnostika napak vozil BMW

Diagnostika napak oz. tester z originalno programsko in strojno opremo za BMW, servis vozil z originalnim ali originalu enakovreden servisni material (OEM). Poskrbimo za vse sklope vašega vozila BMW, tako motorni del, podvozje in elektronika.

Diagnostika napak zajema pregled z zato namenjenim računalnikom oz. programsko opremo ki je namenjena vozilom BMW.

Diagnostika ne zajema samo branje napak iz vozila, temveč tudi pravilno interpretacijo le teh. V večini primerov oz. v primeru večje napake, ne gre za dezignacijo točne napake temveč za pravilno interpetacijo le te glede na ostale napake.

BMW Diagnostika Tester
BMW Diagnostika

Diagnostične preglede izvajamo tudi na terenu, odvisno od narave napake oz. okoliščin pregleda. V kolikor gre za pregled pred nakupom, lahko približen pregled izvedemo tudi na terenu.

ZAKAJ ORIGINAL IN NE UNIVERZALNI TESTER?

Veliko ljudi ima že določenega serviserja oz. servis, v veliki večini pa serviserji uporabljajo univerzalne diagnostične naprave in čitalce napak. Ti čitalci ne morejo zanesljivo prebrati vseh napak ki se pojavljajo specifično na eni znamki, saj vsebujejo podatke za vse. V veliki večini se uporabniki univerzalnih diagnostik v primeru večjih napak obračajo na nas, saj z našo programsko opremo lahko preverjamo tudi ostale “žive” podatke na testerju za bolj natančno interpretacijo napake.

Cena za osnovni diagnostični pregled oz. tester pregled na naši lokaciji je 30,00€.

V kolikor gre za bolj specifično odkrivanje neznanih napak ali pregled na terenu je cena po dogovoru. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Glede na pregled lahko v nadaljevanju izvajamo sledeče storitve;

Svetujemo vam predvsem preglede pred nakupom, saj s tem poskrbite za veliko manj potencialnih dragih popravil v prihodnosti. Opažamo povečano število strank ki zaradi slabih pregledov pred nakupov na dolgi rok trpijo veliko večje stroške vzdrevanja vozil. Vsa vozila imajo pričakovana in nepričakovana popravila. Skozi naše izkušnje vam lahko pričakovane predstavimo, nepričakovane lahko v manjši meri pričakujemo tudi glede na napake vozila in stanje samega vozila ob nakupu.

Pri BMWECU vam tako vozilo ne samo pregledamo, temveč podamo tudi mnenje o realnosti kilometrov na vozilu.